За доброто, приятелството и мира

    Имам честта и удоволствието  да познавам прекрасни  учители не само от България, но и чужбина. Те са учители по призвание,  от онези човеци с главното "Ч". Докоснеш ли се веднъж до тях, започваш да осъзнаваш истинската стойност на "дребните жестове". Стремиш се да откриеш красота във всичко, което ни заобикаля и желание да я предаваш нататък. Проектът, за който искам да Ви разкажа, е по моя идея. Той е фокусиран върху човешките добродетели и цели да развие морални ценности у учениците. Партньорите са мои приятели от Того и Тунис. Също като мен, работят с учениците си за изграждането им като добри и полезни хора. Всички заедно участвахме в създаването на Книгата.

 А с учениците си направихме класен проект Книга за доброто, приятелството и мира.

        Вярвам в доброто! То съществува и побеждава не само в приказките, но и в живота. От нашите дела зависи светлото бъдеще на децата ни. Нека бъдем техния добър пример!

Проектът е отразен не само от Пловдивските медии. Интерес към нашата дейност прояви екип на bTV. С учениците участвахме в "Уроци от бъдещето", където показахме нагледно как осъществяваме връзка с четвъртокласниците от Тунис. Повече за нашето участие, може да видите тук 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=214974937130018&id=100058525383303







Коментари

Популярни публикации от този блог

Децата - слънца на звездно пътешествие

Да спрем измението на климата, да стартираме климат на промяната

Добра практика, свързана със Световния ден на потребителите